Presseklip

Riget live

Oct/14/2014

TV 2 stillede skarpt på folkesygdomme som fertilitet, hjerte-kar sygdomme, hjernen og cancer i en ny programserie, som sendte live fra Rigshospitalet i vinteren 2014. I afsnit 3 var Danmarks tredjestørste dræber, blodprop i hjernen, fokus for programmet. Programvært Morten Resen interviewede i denne forbindelse initiativtager til LOOP studiet, professor Jesper Hastrup Svendsen, Rigshospitalet, ligesom en af patienterne i LOOP studiet blev fulgt under anlæggelsen af LOOP chippen. Du kan finde mere om programmet her: http://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/riget-live/hjernebloedninger-89768/.


Ny forskning: Chip skal afsløre risiko for blodprop i hjernen

Mar/17/2014

Forsøgsdeltager Leif Lindeskov og forsøgsleder Jesper Hastrup Svendsen optræder i TV2 Lorry, hvor de taler om forsøget og demonstrerer implantationsteknikken. Se udsendelsen her


Kan man forebygge blodprop i hjernen?

Mar/06/2014

LOOP forsøget omtales i Frederiksberg Bladet i forbindelse med projektstart. De første borgere modtager nu forsøgsinvitationer i posten. Se artiklen her.


Hjertelæge vil forebygge blodprop i hjernen

Dec/05/2013

Forsøgsleder Jesper Hastrup Svendsen er månedens forskerprofil på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet i anledning af LOOP forsøget forestående opstart. Læs mere her


Hjerteflimmer kan forårsage blodprop i hjernen

Jul/22/2013

Sundhed på P1 sætter fokus på atrieflimren, og interviewer forsøgsleder Jesper Hastrup Svendsen om sygdommen og LOOP forsøget. Klik her for at høre udsendelsen.